SAB grupa

S.A.B. Enterijeri


Kompanija SAB Enterijeri d.o.o. posluje još od 1999. godine kao mešovita italijansko srpska firma i bavi se distribucijom materijala za završnu obradu u građevinarstvu renomiranih italijanskih proizvodjača.

Sa svojim izložbenim salonom u ulici Grčića Milenka 39, u mogućnosti smo da u potpunosti odgovorimo na sve funkcionalne, tehničke i estetske zahteve u obradi enterijera i pomerimo Vaše granice u poimanju unutrašnjeg uredjenja ka jednostavnosti, rafiniranosti i inovaciji.

Prodajni asortiman čine proizvodi preko devedeset italijanskih kompanija i obuhvataju podne i zidne obloge od keramike, stakla, veštačkog kamena i drveta, sanitarnu opremu za kupatila, hidromasažne kade i sisteme, kao i prateću opremu.

Posebnu grupu čini kataloška prodaja italijanskog nameštaja grupacije jedanaest fabrika - od kuhinja i dečjih soba do dnevnih boravaka i opremanja poslovnih prostora i hotela.

SAB Enterijeri sa svojim timom arhitekata i tehničkih lica pružaju i konsalting usluge i mogu se pohvaliti projektovanim i izvedenim enterijerima rezidencijalnih i stambenih objekata, kao i poslovnih prostora, o čemu svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti, među kojima ćete biti, možda baš Vi.

Kontakt


S.A.B. Enterijeri d.o.o.
Grčića Milenka 39
11000 Beograd,
Telefon: +381 11 2411 905
Telefon: +381 11 2411 803
E-mail: sabenterijeri@open.telekom.rs
Web sajt: www.sabenterijeri.rs

Radnim danima od 08:00 – 17:00
Subotom od 09:00 – 15:00

Izrada sajtova
Sab Group, All rights reserved 2011

izrada web sajtova
sab enterijeri sab international sab estetik