SAB grupa

S.A.B. Estetik


Ova mlada i uspešna firma specijalizovana je za pružanje usluga iz oblasti projektovanja, investiranja, izgradnje i prodaje poslovnog i stambenog prostora po sistemu „ključ u ruke”.

U sklopu svojih delatnosti bavi se i kompletnim upravljanjem projektima u građevinarstvu počevši od pronalaženja lokacije, rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, pribavljanja neophodne tehničke dokumentacije kao i pružanja pravno-finansijske pomoći.

„S.A.B. Estetik” pruža kvalitetan, odgovoran i visoki tehnički nivo usluga na svakom projektu. Iza sebe ima niz uspešno izvedenih poslovno-stambenih objekata o čemu svedoče klijenti iz zemlje i inostranstva.

Referentna lista realizovanih poslovnih i stambenih objekata ukazuju na kvalitet i kompleksnost usluga koje firma „S.A.B. Estetik” ostvaruje i nudi, rastući i razvijajući se zajedno sa novim trendovima, dok istovremeno ostaje verna svojim osnovnim kvalitetima.

Svi klijenti zainteresovani za kupovinu stanova koje možete pogledati na našim internet stranicama, mogu izvršiti uvid u ispravnost dokumentacije za svaku lokaciju u prostorijama „SAB Estetik”.

Kontakt


S.A.B. Estetik d.o.o.
Grčića Milenka 39
11000 Beograd
Tel / fax: +381 11 2412 130
E-mail: office@sabestetik.rs
Web sajt: www.sabestetik.rs

Radnim danima od 08:00 – 16:00
Subotom od 09:00 – 15:00
Izrada sajtova
Sab Group, All rights reserved 2011

izrada web sajtova
sab enterijeri sab international sab estetik