SAB grupa

S.A.B. Travel


Turistička agencija S.A.B. International osnovana je 1992. godine. Požrtvovan rad, profesionalan kadar, praćenje zahteva tržišta i konstantno širenje ponude učinili su da S.A.B. International danas predstavlja kompaniju sa izuzetnim kredibilitetom i ugledom kako među brojnim zadovoljnim putnicima, tako i među partnerima. Sigurnost, stabilnost i kvalitet usluge prepoznali su i naši saradnici u regionu, tako da je S.A.B. International danas prisutan na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Ponuda destinacija S.A.B. International-a se temeljno priprema i konstantno širi. Takav pristup poslovanju postavio je kompaniju u sam vrh srpskih turoperatora. Danas se u bogatoj lepezi destinacija S.A.B. International-a nalaze sve popularne destinacije za letovanje i zimovanje. Poseban segment poslovanja je S.A.B.-ov Air Ticket Servis zadužen za avio karte ka svim svetskim destinacijama.

Dugi niz godina S.A.B. International prepoznat je kao kompanija od poverenja i među omladinom, tako da organizacija omladinskih putovanja (“ijade”, ekskurzije, itd.) predstavlja posebno zadovoljstvo. Zaposleni u agenciji izaćiće u susret svakom zahtevu za organizacijom poslovnog ili individualnog putovanja sa posebnim zahtevima. Posebna pažnja poklanja se razvoju svih trendova turističke industrije na srpskom tržištu, te se u ponudi nalazi veoma bogata ponuda Wellness & Spa programa, namenjenih klijentima koji žele više od putovanja. Posebni tematski programi su u stalnom razvoju.

S.A.B. Travel u budućnosti


S.A.B.-ov tim svoju viziju i ciljeve usmerava isključivo ka povećanju broja zadovoljnih gostiju, te konstantno radi na unapređenju svih segmenata poslovanja:

- Vrhunska usluga
- Razvoj postojećeg i uvođenje novog kadra u poslovni sistem
- Razvoj postprodajnog servisa
- Tehničko-tehnološki razvoj
- Razvoj prodajnih tehnika i kanala distribucije
- Selektivni odabir proizvoda i partnera
- Zdrav poslovni odnos sa partnerima
- Korišćenje modernih sredstava komunikacije
- Praćenje trendova turističke industrije

Opšti podaci o agenciji


Osnovana 04.12.1992. godine
Broj stalno zaposlenih: 20
Članica YUTA od 1993. godine
Način poslovanja – Turoperator
Licenca OTP 104 od 04.02.2010.

Kontakt


11000 Beograd, Deligradska br. 9
Prodaja aranžmana
+381 11 3065 350
+381 11 3065 365
Avio služba +381 11 361 5959
Fax: +381 11 361 1414
E-mail: salter@sab.travel
Marketing: office@sab.travel
Web sajt: www.sab.travel

Radnim danima od 08:00 – 20:00
Subotom od 09:00 – 15:00

turisticka agencija sab travel
Sab Group, All rights reserved 2011

Izrada sajtova
sab enterijeri sab international sab estetik